Work-Life Harmony

Jag är här för att belysa ett viktigt område när det kommer till hälsa och fram för allt stressrelaterad ohälsa, dvs olöst och obehandlad stress av olika slag som 'fastnat' i kroppen.

Innan du säger, "Men jag är inte stressad", låt mig få visa vad jag menar. För det finns vetenskap och forskning som visar på att stress, dvs. upplevelser och motgångar är något helt annat än vad man tidigare trott och som jag vill lyfta fram och göra begripligt så att du ska kunna må och fungera bättre, hemma och på jobbet. Det vad jag kallar Work-Life Harmony.

Det jag lär ut är baserat på många års erfarenhet som sjuksköterska och arbete som coach, mitt brinnande intresse för stressrelaterad ohälsa och nervsystemet.
Det som mina texter och videon baserar sig på är källor från min sjukskötar utbildning, ny forskning och andra personers livsverk, t.ex. Irene Lyon, Stephen Porges, Gabor Maté och Peter Levine för att nämna några.

För att göra det begripligt använder jag delar från mitt eget liv och mina upplevelser, dvs hur det är att vara en multipassionerad kvinna, mamma och samtidigt leva med kronisk sjukdom och ständigt balansera på gränsen till burn-out.

Så om du känner att du gång på gång får kämpa med att må bra, räcka till och all den framgång du önskar skapa känns allt för långt borta, och du vill skaffa dig kunskap och få nya verktyg som tar dig tryggt och säkert framåt,
då har du kommit rätt.

💛 Sandra
 

Sandra Lindholm Lindholm

Sandra Lindholm Lindholm